Tjänster

Professionell städ- och transportlösning

för företag och privata kunder

Städtjänster

Hemstädning

Förvandla ditt hem med vår professionella hemstädning. Våra dedikerade experter tar hand om allt, skapar en fräsch miljö med dammsugning, dammtorkning och desinficering. Upplev ren komfort idag!

Kontorstädning

Förbättra arbetsmiljön med vår kontorstädning. Skapa ren, organiserad plats för ökad produktivitet. Våra proffs tar hand om allt – skrivbord till gemensamma utrymmen. Uppnå en skinande arbetsplats nu!

Flyttstädning

Låt oss underlätta din flytt med vår flyttstädning. Våra erfarna städexperter tar hand om allt, från noggrann rengöring av varje hörn till felfri resultat. Gör din flytt smidig och bekymmersfri med oss.

Fönsterputsning

Höj din miljö med vår felfria fönsterputsningstjänst. Våra skickliga professionella ser till att dina fönster blir streckfria och kristallklara, inbjudande för naturligt ljus. Förvandla din omgivning med vår noggranna uppmärksamhet på detaljer och engagemang för gnistrande, fläckfria resultat.

Gymstädning

Håll din träningsmiljö i toppskick med vår professionella städtjänst för gym. Vi garanterar en ren och hygienisk atmosfär där du kan fokusera på din träning. Fräscht, rent och bekymmersfritt – vi tar hand om det.

 

Hotelstädning

Skapa en välkomnande miljö för dina gäster med vår hotellstädtjänst. Våra erfarna städexperter ser till att varje rum skiner av renlighet och komfort. Höj standarden för gästupplevelsen med vår dedikation till en smidig och felfri städning.

Överiga tjänster

Mattrengöring

Vi erbjuder mattrengöring till bästa priser för våra kunder.

Avfallshantering

Vi erbjuder avfallshantering till bästa priser för våra kunder.

Transport tjänster

Lastbilstransport

Våra lastbilstransporttjänster erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för frakt av gods. Med välunderhållna fordon, erfaret team och punktliga leveranser är vi din pålitliga partner för transportbehoven.

Lagertransport

Våra lagertransporttjänster är skräddarsydda för effektiv och säker hantering av gods. Med fokus på punktlighet och noggrannhet erbjuder vi pålitliga lösningar för att möta dina lagringsbehov.

Sjöfrakt

Våra sjöfraktstjänster möjliggör kostnadseffektiv och säker transport av gods över havet. Med noggrannhet och erfarenhet erbjuder vi pålitliga lösningar för dina sjöfraktbehov